Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

OBVESTILO: Izpolnjevanje PCT pogoja je nujno!

Vaccination 2722937 940x627

V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja Koper prilagajamo delo glede na nov Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2.

Vse osebe, ki se zadržujejo v prostorih knjižnice morajo izpolnjevati PCT pogoj, uporabljati zaščitne maske, razkuževati roke in držati vsaj 1,5 metra razdalje. Za osebe, ki ne morate dostopati do knjižnice smo organizirali dostavo knjig po pošti (na stroške uporabnika). Vračilo knjig bo v vseh enotah potekalo na knjigomatu oz. v namenskem kasonu / vračilomatu. Poleg tega sporočamo, da so izjema pri izpolnjevanju PCT pogoja otroci do 15 leta starosti, ki jim le-tega od ponedeljka dalje ni potrebno izpolnjevati. Za vse ostale informacije pokličite na:

05 66 32 617 – Oddelek za mlade bralce

05 66 32 605 – Oddelek za odrasle

05 90 15 212 – Oddelek za italijaniko

05 66 53 025 – Knjižnica Ankaran

Uporabnike želimo znova spomniti na različne možnosti izposoje gradiva v vseh naših enotah:

  • SPLETNI VPIS: za vse, ki še niste člani naše knjižnice, nudimo vpis preko spleta
  • REZERVACIJE KNJIG PREKO SPLETA: gradivo rezervirate na spletni strani Cobiss.si (rezervirate lahko TUKAJ) ali preko Virtualne knjižnice Slovenije na mobilnih napravah – aplikacija mCOBISS (tisti, ki ne morete osebno do knjižnice pokličite na prej naveden telefonske številke).
  • PODALJŠEVANJE GRADIVA PREKO SPLETA: zamudnini se lahko izognete, tako da pravočasno vrnete gradivo ali podaljšate rok izposoje, in sicer v spletnem servisu Moja knjižnica – povezavo najdete TUKAJ
  • PODALJŠEVANJE GRADIVA S TELEFONSKIM KLICEM
  • DOSTOP DO GRADIVA PREKO PODATKOVNIH ZBIRK V E-OBLIKI: če ste naš član, lahko e-gradiva berete tudi preko vaših mobilnih naprav (TUKAJ)