Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

TEDEN PISANJA Z ROKO

Teden Pisanja Z Roko 1 E1674473992199

Društvo Radi pišemo z roko, organizira že 8. Teden pisanja z roko. Namen projekta je osveščati splošno in strokovno javnost o pomenu pisanja z roko in ohranjanja kulture pisanja, ter opozoriti na številne dobrobiti pisanja z roko v primerjavi s tipkanjem na tipkovnico ali tapkanjem na zaslone. Teden pisanja poteka med 23. in 27. januarjem 2023.

Tokratna tema pisanja je Mislim tiho, pišem počasi, s katero želijo v ospredje postaviti počasnost, pa tudi dejstvo, da naš rokopis odraža naša notranja stanja. V okviru tega projekta se bodo po vsej Sloveniji v tem tednu zvrstili različni dogodki in dejavnosti. Društvu Radi pišemo z roko in njihovemu projektu se bomo ponovno pridružili tudi na Oddelku za odrasle, enoti Semedela ter Markovcu.

Dragi bralci in obiskovalci knjižnice, vabljeni, da nas obiščete in tudi sami na roko zapišete svoje misli, občutja, želje, pohvale, graje … Za vas smo pripravili samolepilne lističe, s katerimi boste soustvarili plakat in dokazali, da je pisanje na roko še vedno prisotno ter da je pisana beseda najlepša oblika sporočila.