Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Poletna bralna dogodivščina – NA VALOVIH DOMIŠLJIJE z Rovko Črkolovko je ponovno tu!

IMG 20240603 141621

Poletna bralna dogodivščina – Na valovih domišljije z Rovko Črkolovko se bo pričela 4. junija 2024, akcija bo pa trajala vse do konca meseca avgusta 2024.

V Knjižnici Koper, na Oddelku za mlade bralce (Verdijeva 2, 6000 Koper) vas bodo pričakali delovni listi za predšolske in šolske otroke. Vsako leto se naša Rovka Črkolovka odloči, da bo za vas pripravila delovne liste na določeno temo. Letos se je naša ljuba sostanovalka odločila, da vam predstavi svet ogroženih živalskih vrst. Na oddelku za mlade bralce smo pripravili razstavo z naslovom Ogrožene živalske vrste, ki bo na ogled od 3. junija 2024 do 19. avgusta 2024.

IMG 20240603 141242                                  IMG 20240603 141202

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»Branje vse od rojstva naprej spodbuja otrokov vsestranski razvoj in krepi njegovo zdravje. Za razvoj jezika in govora je zelo pomembno, da se z otrokom pogovarjamo, ga poslušamo in mu beremo. Oddelek za mlade bralce želi s pomočjo staršev otroke popeljati v magičen svet knjig. Ko se starši pogovarjajo s svojim otrokom in skupaj berejo se med njimi poglabljajo čustvene vezi. Nekateri menijo, da niso dobri bralci, a nikar ne oklevajte za vsakega izmed nas obstaja odlična knjiga, le najti jo moramo« nam je zaupala maskota Oddelka za mlade bralce Rovka Črkolovka.

Kako sodelovati v Poletni bralni dogodivščini?

Včlanite se v Knjižnico Koper (članstvo v knjižnici je do 18 leta brezplačno) pri izposojevalnem pultu rešite delovni list in ga oddate v škatlo pri pultu. Meseca septembra bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel lepo nagrado. Pustite se presenetiti.

 

 »Hitro v knjižnico, pa kakšno knjigo prebrat!!!!!!

In ne pozabite, vsi ljubitelji knjig in branja so Rovkini prijatelji« 

Rovka Črkolovka