Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Pilotna usposabljanja za ženske v IKT

Micro Team d.o.o. v okviru projekta »Pilotna usposabljanja za ženske v IKT«, v sodelovanju z Ministrstvom za digitalno preobrazbo, organizira hibridni dogodek Ženske v informacijsko-komunikacijski tehnologiji (IKT), ki bo potekal v sredo, 13. decembra 2023 v Športni hiši BTC, Moskovska 10, 1000 Ljubljana, ter v živo preko spleta, med 9.00 in 15.00 uro.

Dogodek je namenjen spodbujanju zanimanja žensk za poklice v IKT panogi, dvigu deleža žensk med zaposlenimi IKT strokovnjaki ter zmanjševanju vrzeli med spoloma ter družbenih prepričanj o korelaciji med ženskim spolom in tehnologijo, hkrati pa je odlična priložnost za povezovanje z isto mislečimi ter izmenjavo izkušenj in znanj.  Na dogodku bodo gostili številne strokovnjake in strokovnjakinje, ki bodo delili svoje znanje in izkušnje na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij, v drugem delu dogodka pa se bo moč predstaviti različnim delodajalcem v IKT panogi in se udeležiti različnih kratkih delavnic na temo osebnostne rasti in kariernega razvoja.  Na dogodek lepo vabljene tako ženske kot moški.

Več informacij o dogodku in podroben program si lahko preberete na spletni strani dogodka, kjer najdete tudi prijavni obrazec. Udeležba na dogodku je brezplačna, nujna pa je prijava na dogodek. Prijava je možna na celotni dogodek (v živo/na daljavo), udeležba na dopoldanskem delu (v živo/na daljavo) ali na popoldanskem delu (v živo/na daljavo).

Vsebino pripravila: Ekipa Micro Team