Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Dogodki za otroke na mladinskem oddelku

Pravljični dogodki Oddelka za mlade bralce 

Spoštovani starši in otroci vstopili smo  v pravljično obarvan februar, ki bo na Oddelku za mlade bralce ponovno pričarala pravljične dogodke.

Pravljične urice ob četrtkih so namenjen otrokom od 3 do 6 let.  S seboj prinesite veliko  dobre volje in pravljične razposajenosti.

ČETRTKOVE PRAVLJIČNE URICE ob 17. uri

      15.02. Lucija Klarica– Poučno- ustvarjalna pravljična ura  

      22.02. Luka Depangher – Ustvarjala pravljična ura

      29.02. Daniela Špeh – Skok v poučni svet italijanskih besed

Vse lego navdušence vabimo na drugo pravljično delavnico LegoZgodbe za otroke od 7 do 10 let. Delavnico LegoZgodbe bomo izvajali enkrat  na mesec.

Delavnica LEGOZGODBE ob  17. uri

      13.02.2024 Luka Depangher – Delavnica LegoZgodbe

Z oktobrom smo pričeli izvajati  tudi Bralne urice za dojenčke in malčke. Slednje so namenjen staršem in otrokom od 6 mesecev do 2. let. Dejavnost se izvaja 1x na mesec na oddelku za mlade bralce. Dobivali se bomo vsak drugi petek v mesecu ob 9:30.

BEREMO DOJENČKOM in MALČKOM ob 9.30 do 10.00

      09.02.2024 Tina Škrokov – Pravljična poezija za najmlajše

 

Novost:

Na Oddelek za mlade bralce prihaja novost pod naslovom Spoznavamo svet s Tačkami pomagačkami.  Delavnica je namenjena otrokom od 7 do 9 let. Delavnico bomo izvajali eno sredo na mesec. Na zabaven način bomo spoznavali svet okoli nas. Posebnost pa je, da nas bo na delavnicah spremljal kuža Dio ter njegova vodnica Chiara Rotter.

Spoznavamo SVET S TAČKAMI POMAGAČKAMI ob 17. uri

     14.02.2023 Lucija Klarica – Na delavnici bo z nami terapevtski par Chiara Rotter in Dio (obvezna predhodna prijava na lucija.klarica15@gmail.com)