Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

KNJIŽNICA ANKARAN: Knjižnica pod krošnjami

Knjižnica Ankaran bo v okviru Festivala družin, ki ga pripravlja Zavod Iskreni, v kampu Adria Ankaran pripravila knjižnico pod krošnjami.
S knjigami se boste tako lahko vsi knjigoljubi družili med 25. in 27. julijem. Fond, ki smo ga namenili knjižnici pod krošnjami zajema 120 knjig za odrasle in za otroke.  Festival družin je najlepši družinski dopust, ki dejansko nudi tudi vsebino, ki družini napolni baterije in ji da novega zagona. Je tradicionalna družinska prireditev, ki poteka že od 2007.

Festival bi letos (2021) prvič potekal v Ankaranu. Največja posebnost dogodka je, da poteka tri dni – največja dogodivščina za družino pa je, da tam tudi taborite (seveda pa lahko pridete tudi samo za dan ali dva).

Celoten program je oblikovan tako, da se lahko vključi cela družina (ne le otroci). Dogajanje poteka v naravi, tempo programa pa je tak, da lahko vsak najde nekaj zase –  izbirali boste lahko med športnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi, se udeležili delavnic in predavanj, se učili novih spretnosti … ali pa le klepetali (s starimi ali novimi) znanci in uživali v pristnem druženju.

Več o festivalu TUKAJ!