Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

VABILO: Delavnice o finančni pismenosti

Slovenske knjižnice v septembru organizirajo delavnice Finančne pismenosti. Gre za nacionalni projekt, ki ga knjižnice izvajajo virtualno, preko Zoom aplikacije. Uradni naziv projekta je Finančno izobraževanje v splošnih knjižnicah – FINLIT, cilj pa je starejše (50 – 70 let) ozavestiti o finančni pismenosti, jim predati znanja s področja bančnih prednosti in pasti, prejemanja kreditov in uporabe aplikacij v svetu bančništva.

Delavnice so razdeljene na osnovno in napredno raven, kjer bodo uporabniki lahko aktivno sodelovali in postavili vprašanja. Prva delavnica, kjer vam edukatorji predstavijo projekt in sam potek delavnic, bo izvedena 13. septembra, ob 8.45. Delavnice bodo nato potekale vsak teden, vse do 1. oktobra. Okvirni datumi delavnic so: 17., 20., 24., 27. september in 1. oktober. Za prijavo na delavnice se obrnite na e-mail naslov tsarazin@gmail.com.

Vabljeni torej, da se 13. septembra, ob 8.45 prvič pridružite zanimivemu izobraževanju o finančni pismenosti, ki ga za vas brezplačno organizirajo slovenske knjižnice.