Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Zaključek pravljičnih ur v šolskem letu 2022/2023: Pravljično popoldne z Natašo Frank

Spoštovani starši in otroci, na pravljičnih uricah smo pridno poslušali pravljice, se zabavali, ustvarjalni in se veliko naučili. Dnevi postajajo vse daljši in kar kličejo k uživanju na prostem.  Na Oddelku za mlade bralce tako vsako leto zaključimo ure pravljic v mesecu aprilu. Zadnjo uro pravljic v šolskem letu 2022/2023 bomo izpeljali v četrtek, 20. aprila ob 17. uri. Za vas bomo priredili pravljično popoldne z Natašo Frank. Slednja bo za otroke priredila predstavo o Mišku Bamiju.

Kdo je Mišek Bami? “Mišek Bami ni čisto navaden mišek, je zelo zvedav in pri tem naleti na veliko ovir, ki jih iznajdljivo rešuje. Z njim želim otrokom približati svet barv. Ob pomoči treh osnovnih barv – rumene, rdeče in modre mišek spreminja barvo in vedno se mu kaj zgodi, da se določene barve znebi.“ Nataša Frank

Mišek Bami je avtorska pravljica, ki jo je avtorica Nataša Frank napisala izhajajoč iz potreb najmlajših otrok. Pri svojem delu je spoznala, da otroci v tej starostni dobi zelo radi poslušajo pravljice z zanimivo in razumljivo vsebino.

Prisrčno vabljeni na pravljično predstavo z Natašo Frank v četrtek, 20. aprila ob 17. uri, na Oddelku za mlade bralce. S pravljičnimi urami ob četrtkih pričnemo ponovno v drugi polovici septembra.