Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Zimska dogodivščina z Rovko Črkolovko

Rovka Kolaz2

Rovka Črkolovka vabi vse otroke, njihove starše ter dedke in babice na Zimsko bralno dogodivščino. Rovka želi v vrtinec družinskega branja popeljati celo družino. Zimska bralna dogodivščina – V vrtincu domišljije z Rovko Črkolovko se je začela 3. decembra, na Ta veseli dan kulture. Akcija bo trajala do 23. aprila 2022. Na Oddelku za mlade bralce bodo vse člane knjižnice, ki želijo sodelovati, pričakali Rovkini bralni kupončki.

Prebrati je treba 5 knjig ter jih vpisati na kupončke. Ko kuponček izpolnite, ga prinesete na Oddelek za mlade bralce ter odložite v posebno škatlo, namenjeno zbiranju bralnih kuponov. Vsi sodelujoči prejmejo potrdilo o opravljeni Zimski bralni dogodivščini ter majno darilce.

Rovka Črkolovko bo izžrebala tudi tri srečne nagrajence, ki bodo dobili še prav posebno darilo: prva nagrada so Družinske počitnice – 3 nočitve v sodobnem apartmaju na Eko-kmetiji Čebelji gradič, druga nagrada je Družinska vstopnica za Pot med krošnjami, tretji nagrajenec pa prejme Ustvarjalni Lego Classic kovček.