Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

52 KNJIG, KI JIH MORATE PREBRATI: Guillame Musso – Ker te ljubim

52 KNJIG E1649745052230

Bralni priporočilni seznam 52 knjig, ki jih morate prebrati v letu 2022, smo knjižničarji pripravili za vse bralce in obiskovalce knjižnice. Zakaj ravno 52 naslovov? Ker ima leto 52 tednov. Vsak teden vam bomo razkrili nov naslov, ki je del bralne akcije, namenjene spodbujanju branja knjig, ki so kakovostne a včasih spregledane v vsej poplavi novih izdaj. V Oddelku za odrasle boste knjige našli na posebni polici, kjer bodo nestrpno čakale na vas. Knjige boste prepoznali po nalepki s posebnim logotipom naše bralne akcije.

V tej bralni akciji ni pravil, če želite lahko preberete vseh 52 knjig, ki vam jih bomo redno priporočali, ali morda le tisto eno, ki vas bo zares pritegnila. Knjižne bisere bomo izbirali med leposlovjem iz različnih obdobij in skrbeli za žanrsko razgibanost. Kaj smo za vas izbrali, pa si boste lahko sproti ogledali na naši spletni strani in se sami odločili katere knjige boste z veseljem vzeli v svoje roke. Vsak izmed nas se je že kdaj znašel v zagati, ko nas je knjiga vabila k branju, a nismo vedeli katero bi pravzaprav izbrali, priporočilni seznam knjig bo vašo zagato zagotovo rešil.

Tretja knjiga, ki vam jo priporočamo: Guillaume Musso: Ker te ljubim

Img 00004231 Big

Ker te ljubim, je ena izmed prvih knjig, s katerimi se je francoski pisatelj Guillaume Musso predstavil slovenski javnosti. Z drugimi besedami, to je knjiga, ki je prispevala k temu, da je postal Musso eden najbolj branih tujih avtorjev v Sloveniji.

Stvari v življenju ne gredo vedno tako, kot si želimo. To najbolje vedo trije glavni liki romana, ki se skušajo znajti v tem svetu nepričakovanih tragedij. In v prav takšnih okoliščinah so ljudje postavljeni pred izbiro – ali bodo lahko odpustili tako drugim kot sebi. Ganljiva knjiga, ki bralca posrka vase in mu vseskozi zastavlja vprašanje, ali je vsak človek upravičen do sočutja in razumevanja za svoje napake.

Več o knjigi pa na priporočilnem portalu Dobreknjige.si – TUKAJ!